SAMARBETSPARTNERS
ILS Nordic

Chengdu Centran

Cordgarn har ett samarbete med ILS Nordic AB för att kunna erbjuda våra kunder ett bredare sortiment av industrismörjmedel och filtrering, från en leverantör men med kontakter och kompetens från båda företagen.

ILS Nordic är en samarbetspartner till svensk industri. De marknadsför och säljer industrismörjmedel, verkstadskemikalier och service. I programmet ingår metallbearbetningsvätskor, smörjmedel, tvättvätskor, rostskyddsmedel, tekniska utrustningar mm.
Service är även en viktig del i deras verksamhet och kan vara allt från enklare till mer avancerad service.

ILS Nordic är en strategisk samarbetspartner och den enda så kallade Ambassadören till Castrol på den svenska industrimarknaden. Det innebär att de arbetar nära Castrol och att de förutom sina egna resurser också har tillgång till Castrols stora resurser och information.

ILS Nordic har lång och gedigen erfarenhet från branschen och kan erbjuda ett starkt produktsortiment med service anpassad till er verksamhet.
De bygger sin verksamhet runt sina kärnvärden: Flexibilitet, Snabbhet, Kvalitet och Mervärden för sina kunder.

Miljöfrågorna är viktiga för ILS Nordic. De har därför valt att arbeta med samarbetspartner som ligger långt fram och arbetar med den senaste produktteknologin.

ILS Nordic AB äger även dotterbolaget Autolubes Nordic AB som marknadsför och säljer smörjmedel till den svenska och norska fordonsmarknaden.

TELEFON

0320-740 10

TELEFON

0320-740 10