Vilka vi är

Cordgarn AB. Vår webbplatsadress är: https://cordgarn.se.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Kontaktformulär

Vi samlar in Namn, Telefon och E-postadress för att kunna svara på ditt meddelande och för att fortsätta ha kontakt med dig. Om du vill att vi ska ta bort dina uppgifter efter vår kontakt är klar så kan du be om det.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Vilka vi delar dina uppgifter med

Vi delar inte dina uppgifter med någon annan.

Hur länge vi behåller era uppgifter

Vi sparar uppgifter inskickade via kontaktformuläret så länge vi anser att det finns behov av det. Detta för att fortsätta ha kontakt med er och för att kunna skicka information om eventuella nyheter eller dylikt.

Vilka rättigheter du har över dina uppgifter

Du kan begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål. Administrativa skäl kan vara att vi sålt något till dig och uppgifter därav behöver sparas för framtida referens.